Online fysiotherapie 

Met online fysiotherapie, ook wel e-consult genoemd, kunnen onze fysiotherapeuten je op afstand begeleiden. Wij hebben inmiddels veel ervaring opgedaan met online fysiotherapie, en het werkt eenvoudig.

Aan de hand van een online consult worden je klachten besproken met onze fysiotherapeut en wordt er advies gegeven hoe je het beste om kunt gaan met jouw klachten. Je ontvangt van ons online oefeningen die je zelf kan uitvoeren. Tijdens het e-consult neemt de fysiotherapeut de oefeningen samen met je door en bekijkt de uitvoering. We plannen indien nodig een vervolgafspraak om te monitoren hoe het met je gaat en de oefeningen eventueel aan te passen. Mocht je tussentijds vragen hebben kan je ons bereiken via de chatfunctie.

Hoe maak ik een afspraak voor een online fysiotherapie consult?
Je neemt contact op met onze praktijk voor het maken van een afspraak. Geef aan of je voorkeur uitgaat naar een fysieke of een online afspraak. Vervolgens plannen wij een afspraak in bij de specialist die jij nodig hebt om van jouw klachten af te komen. Op het afgesproken tijdstip ontvang je een link in jouw mail met uitnodiging voor het online fysiotherapie consult.

Wat heb je nodig?
Om een consult online fysiotherapie te kunnen starten heb je één van de volgende zaken nodig:

  • Computer
  • Tablet
  • Smartphone

Vooraf geef je jouw e-mailadres door aan ons, en je ontvangt een uitnodiging in de mail om een afspraak online fysiotherapie te starten. je ontvangt de uitnodiging op het tijdstip waarop de afspraak is ingepland.

Blended care

Natuurlijk is het ook mogelijk om fysiek en online afspraken te combineren, dat noemen we blended care. Bespreek de mogelijkheden met jouw therapeut.

Wat kost een consult online fysiotherapie?

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie, dan wordt deze online behandeling gewoon vergoedt door jouw zorgverzekeraar. Wanneer je geen aanvullende verzekering hebt, dan moet je zelf de behandeling betalen. Een online fysiotherapie consult kost €37,50. Een consult duurt ongeveer 30 minuten. Het gebruik van de Physi app inclusief alle oefeningen is gratis.

    

 

Mede mogelijk gemaakt door: 

ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie

 

Full Review Bet365 www.bbetting.co.uk